неділя, 10 лютого 2019 р.

6 КНИГ, ЩО НАВЧАТЬ ДИТИНУ ЯК ПОВОДИТИСЯ З ГРОШИМА



1. Дитяча енциклопедія «Гроші» (автор Володимир Нікішин). Після прочитання дитина дізнається, хто такий меценат і що таке благодійність. Тут можна знайти відповіді на питання, що таке «погані» та «гарні» гроші, ознайомитися з багато іншими новими фінансовими термінами.
2. «Азбука бізнесу» (автор Наталія Чуб). Це історія про нерозумного егоїста Сергія. Хлопець потрапляє до Країни незвичних гномів, які допомагають йому розумітися в фінансовій сфері та бізнесі. У книзі міститься багато практичного матеріалу, логічні загадки та спеціальні завдання (придумай назву свого бізнесу чи прорекламуй улюблену страву, яку готує мама та інші), що будуть цікаві навіть найменшим дітям. У книзі також міститься словник економічних термінів.
3. «Пес на ім’я Money» (автор Бодо Шеффер (перекладач Наталії Іваничук)). Фантастична історія про собаку, яка не лише говорить людською мовою, але є фінансовим генієм.
4. «Що таке бізнес?» (автори Ольга Гозман, Володимир Правоторов, Олена Шахова).Сюжет побудований на історії двох конкурентів бізнесменів, які мали майже однакові булочні. Одна добре працювала, інша — ні. Головні герої — дівчинка Таня та хлопчик Петро — навчаються на конкретному прикладі, як стати бізнесменом, заробити гроші та мати гарну репутацію. Містяться пояснення, як потрібно робити, а як — ні. 
5. «Діти та гроші» (автор Євгенія Блискавка). Це яскрава та кольорова книга з оригінальними ілюстраціями — самовчитель сімейних фінансів для дітей. Вона написана дуже простою формою, там є багато діалогів, спрямованих на дитину. Книга вчить, як створити свій бізнес-план, як скласти сімейний та свій бюджет. 
6. «Діти та гроші: все, що потрібно знати дитині, щоб реально заробити. 33 способи дитячого заробітку» (автор Ірина Озерова). Ця книга розрахована на підлітків, у ній зібрана інформація про гроші та висвітлені такі питання: як навчитися заробляти гроші, як заощаджувати, як потрібно розвиватися аби заробити певну суму та які важливі риси характеру для справжніх бізнесменів.

Немає коментарів:

Дописати коментар